GRIMAZE и CITIZEN ERASED заедно на европейско турне

Две от младите български банди – GRIMAZE и CITIZEN ERASED – тръгват заедно на европейско турне. Сред градовете, които ще обгърнат с музиката си са Мюнхен, Виена, Будапеща, Букурещ, Сараево, Ниш, Скопие и други.

GRIMAZE и CITIZEN ERASED са приятели и тръгват на това пътуване с идеята да си помагат едни на други и да споделят опита си с всички останали музиканти от българската сцена. Организирали са датите от тура си сами като на повечето места ще свирят с местни групи.

Grimaze-Citizen ErasedТова са всички събития от тур-а:

22.04 – Скопие
23.04 – Крушевац
24.04 – Ниш
25.04 – Сараево
30.04 – Будапеща
01.05 – Виена
02.05 – Мюнхен
05.05 – Суботица
06.05 – Букурещ
07.05 – София

GRIMAZE е метъл банда от София. В творчеството на групата могат да се чуят groove, progressive и death елементи. От момента на създаването си групата има активна дейност с над 50 концерта, няколко сингъла и EP зад гърба си. Първият студиен албум на бандата се очаква в края на 2016.

CITIZEN ERASED е пост-хардкор/емокор от София, България. 4 млади момчета влюбени в музиката и готови на всичко за да я споделят с други хора. Зад гърба си имат EP носещо името „Un Sentiment Eternel“ и над 60 концерта в страната си + гигове в Македония, Сърбия и Румъния. В момента „гражданите“ са готови с първия си дългосвирещ албум „No Golden Begs“ и нямат търпение да го промотират на предстоящото турне.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото