Grave се разделиха с китариста си

Шведските дет метъл ветерани GRAVE се разделят с китариста си Magnus Martinsson.

Бандата коментира: „Взехме това общо решение, докато обсъждахме плановете си за следващата година. Някои неща трябваше да се изчистят, преди да се заловим с новия албум.”

Grave

Grave

Magnus: „Хората се развиват постоянно, понякога в различни посоки, и аз чувствам, че вече не мога да бъда част от предстоящите интензивни тур-планове на бандата. Ето, че дойде време да предам щафетата. Няма драма и „кръвопролития” – желая на момчетата всичко най-хубаво за вбъдеще. Бяха страхотни времена, още от момента, в който се присъединих към бандата през 2008 година. Имам много и невероятни спомени от шоутата, турнетата и пътуванията ни заедно, всички тези фенове и приятели. Пропътувахме целия свят, деляхме турнета заедно със страхотни банди като Nile, Misery Index, Belphegor, Krisiun, Vader… Беше лудница! Но не се притеснявайте, няма да спра с музиката. Погледнете новата ми банда – OVERTORTURE.”

GRAVE добавят още: „Привлякохме Mika Langreen (Facebreaker) за юбилейното ни шоу в Стокхолм. Разбира се, той ще продължи да бъде с нас и в процеса по новия албум, както и на бъдещите ни концерти.”

Шведите се подготвят да влязат в студио през ноември, за записите на 10-тия си дългосвирещ албум. По план, той трябва да бъде готов през късната пролет на 2012 година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото