ГРАНУЛОМ направиха кавър на “Обещай ми любов“

granulom pioneriНосталгично намигване към онези времена, в които се ходеше със сини и червени връзки на училище, е видеото на новия кавър на „Обещай ми любов“. Рок евъргрийнът на LZ в изпълнение на Силвия Кацарова се появи с нови хеви метъл одежди. Тежкият кавър е дело на една от най- дългогодишните ни банди в този стил – група „Гранулом“. Песента по музика на Тончо Русев, и текст Тодор Анастасов, е с напълно нов аранжимент в хеви метъл стилистика. Видеоклипът на версията представлява хумористична история за ученическата любов от недалечното минало, когато децата се движеха с бели ризки, червени и сини връзки. „Гранулом“ се преобразяват като пионерчета и чавдарчета, които забиват метъл в класната стая.

Кавърът „Обещай ми любов“ е по повод 20-годишнината, която група „Гранулом“ празнува тази година. Какво се случва през тези две десетилетия? За това време „Гранулом“ правят около 2000 участия, имат 20 счупени инструмента и 10 пребивания на сцена, както един куп неповторими изживявания, сред които подгряващите им изяви за концертите на Motorhead, Megadeth, Sodom, Grave Digger и други. Бандата е създадена през 1994 г. от китариста Данчо Йосифов. Първоначално Надя се включва в групата като бас китаристка, но с течение на времето неповторимата и метъл бленда я превръща в емблематичен вокал на „Гранулом“.

Режисьор на видеото е Бисер Веселинов. Продуцент: President studio, Sofia

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото