ГРАНУЛОМ издават парче след парче по повод 20-годишнината си

Nadia_2 granulomХеви метъл бандата има нов клип, а само след няколко седмици ще разбие феновете с уникален кавър.

Една от най-старите и стабилните ни хеви метъл банди празнува юбилей тази година. ГРАНУЛОМ, чието име и концепция не се променят и с милиметър през годините, оцелява през трудните времена за българския рок и ни готви една след друга изненади. Сърцето на бандата – Надя Валентинова – вокал и пулсът на групата – китаристът и основен автор на песните Данчо Йосифов, продължават с все такава страст да правят своя спийд хеви стил. А сега ни сервират и поредната си „тежка“ порция – новото видео „Разстояние“. Само след няколко седмици очакваме включване с разбиващ кавър на вечна българска рок класика, която засега остава в тайна. Тази свръхпродуктивност за подготвянето на нов албум с работното заглавие „Кога“ , е начинът им да отпразнуват своите 20 години хеви метъл битие.

dancho granulomКакво се случва на групата през тези две десетилетия? За това време ГРАНУЛОМ правят около 2000 участия, имат 20 счупени инструмента и 10 пребивания на сцена, както един куп неповторими изживявания, сред които подгряващите им изяви за концертите на Motorhead, Megadeth, Sodom, Grave Digger и други. Бандата е създадена през 1994 г. от китариста Данчо Йосифов. Първоначално Надя се включва в групата като бас китаристка, но с течение на времето неповторимата и метъл бленда я превръща в емблематичен вокал на ГРАНУЛОМ.

 

„Разстояние“ е по текст и музика на Данчо Йосифов, а аранжиментът е на цялата група. Режисьор на видеото е Бисер Веселинов. Клипът е продуциран и заснет от President studio.

 

Вижте видеото:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото