Горящ герб на Midalidare, Rock In The Wine Valley посреща феновете в Могилово

Midalidare StageОрганизаторите осигуряват 14-метрова сцена за групите и ребърца по тайна рецепта за феновете.

Горящ герб ще посреща феновете на рок музиката по време на Midalidare, Rock In The Wine Valley на 9, 10 и 11 юни в село Могилово. Впечатляващата изработка е част от поредицата съоражения, които са създадени специално за фестивала и нетрадционното пирошоу. Автор на новия герб и различните акценти от метал и дърво е скулпторът Илия Бояров.

„Всичко това е изработено за близо 60 дни. Във фестивалната зона ще видим факели с щитове, а на входните арки – два каменни релефа заедно с букви Midalidare, Rock In The Wine Valley”.

Бояров допълва, че е имал пълна свобода в създаването на концепцията:

“Исках да развия прекрасното лого, което Мидалидаре има, като използвам всичко от него – да го разглобя на съставни части и след това да започна да го събирам в различните композиции“.

14-метрова сцена ще даде възможност на Dee Snider, UDO, Gotthard и Doro Pesh да се развихрят като поставят начало на нова традиция в долината на виното. „Озвучителната техника на бандите може да бъде сравнявана единствено с Ролс Ройс сред автомобилите“, коментират от екипа на феста.

Предложенията на кетъринга в Midalidare, Rock In The Wine Valley предлага бира и вино, но също ще изненaда посетителите. Ребърца по тайна рецепта, които се приготвят в продължение на 12 часа ще изкушават всеки, който иска да предизвика сетивата си в тридневното рок преживяване.

 

Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–           80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–           60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото