Glenn Tipton (JUDAS PRIEST) спира живите изяви заради Паркинсон

Преди 10 години Glenn беше диагностициран с начален стадий на болестта Паркинсон. От този момент досега Tipton продължи живота си на китарен великан и не изневери на себе си и на феновете.
За съжаление, в дадения момент, Glenn не може вече да изпълнява по-сложните партии поради напредването на болестта и смята да се откаже от обиколките с JUDAS PRIEST.
За да продължи идеята на великата група – Glenn е поканил за свой заместник не кой да е, а самия Andy Sneap. Той ще изпълнява незабравимите сола на живо.
Glenn остава в групата и ще продължи да композира и записва, като не изключва в близко бъдеще да се появи отново на сцена.
Пожелаваме му крепко здраве и все така вдъхновени рифове и сола.

За най-голямо наше съжаление, това означава че в Пловдив няма да можем да видим сър Glenn, но пък ще се запознаем с Andy. Турнето Firepower продължава с Rob, Richie, Ian, Scott и новото попълнение на китарата.

Glenn Tipton JUDAS

 

  1. #1 написан от опааа (преди 3 години)
  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото