Гледайте целия концерт на LED ZEPPELIN от 2007 г. по BTV

Страстните почитатели на здравия rock‘n‘roll у нас имат шанса да гледат грандиозното завръщане на най-великата рок енд рол група само по BTV на 1-ви януари от 23:30 часа! Концертът, на който над 20 милиона фена пожелаха да присъстват, но само малцина имаха този късмет! Led Zeppelin и тяхното легендарно шоу Celebration Day, влязъл в рекордите на Гинес с “Най-търсеният билет в историята на рок музиката” ще бъде излъчено екскузивно по българската медия.

 На 10 декември 2007 година Led Zeppelin се качват на сцената на лондонската O2 Arena, за да изнесат трибют концерт в чест на своя скъп приятел и основател на Atlantic Records, Ahmet Ertegun, поднасяйки на присътващите късметлии зрелищно шоу, в което бандата представя своя знаков рокендрол, успял мигновенно да стане част от легендата на Led Zeppelin.

 Към основните членове – John Paul Jones, Jimmy Page и Robert Plant – се присъединява и Jason Bonham, синът на покойния барабанист на групата John Bonham, за да изпълнят някои от най-великите песни от техния богат каталог, включително ключови парчета катоWhole Lotta Love”, “Kashmir, Good Times Bad Times”, For Your Life и други.

 Въпреки че 20 милиона души са заявили желание да закупят билет за шоуто, първото хедлайнерско шоу на бандата от 27 години е гледано само от 18 хиляди притежатели на билети, които са били достатъчно големи късметлии да си осигурят места чрез световната лотария.

 Филмът Celebration Day направи своята световна премиера от Omniverse Vision на 1 500 екрана в над 40 територии включително и в България през месец октомври. Сега и зрителите пред малкия екран в страната могат да се насладят на грандиозния концерт в първия ден на новата 2013 година.

 Celebration Day е достъпен от 19 ноември през Swan Song/Atlantic Records в следните формати: 2CD, 2CD + 1 DVD, 2CD + 1 Blu-Ray, Deluxe Edition 2CD + 2 DVD, Deluxe Edition 2CD + 1 Blu-Ray + 1 DVD, Blu-Ray Audio, 3LP Vinyl Package.

 Celebration Day на Led Zeppelin е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 Траклист:

 

1. Good Times Bad Times

2. Ramble On

3. Black Dog

4. In My Time Of Dying

5. For Your Life

6. Trampled Under Foot 

7. Nobody’s Fault But Mine

8. No Quarter

9. Since I’ve Been Loving You

10. Dazed And Confused

11. Stairway To Heaven

12. The Song Remains The Same

13.MistyMountainHop

14.Kashmir

15. Whole Lotta Love

16. Rock And Roll

  1. #1 написан от MadButcher (преди 7 години)

    След турския сериал ! :Д

  2. #2 написан от Kreator (преди 7 години)

    Нека да гледаме този велик концерт на една от най-великите банди на всички времена, защото по това време по нова(нарочно с малка буква) ще излъчват „концерта“ на пайнерките. Нека концерта на Цепелин да бъде по-гледан, защото иначе би било срамота за нас като нация!!!

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото