Гледайте новото лирик-видео на INFECTED RAIN

На 1 декември беше официалната премиера на най-новото лирик-видео и сингъл към предстоящия албум на молдовската група INFECTED RAIN. Пълен шок за феновете, нещо изключително различно и неочаквано, групата успя да изненада всички много приятно с най-новия си проект. Песента се казва „Intoxicated“, която ще бъде част от новия им албум „86“.

Албумът е почти към своя край и групата предвижда неговото издаване в началото на 2017 година. Във видеото главна роля има вокалистката на групата – Елена Катарага, която в интервюто си с нас разказа, че има още няколко видеоклипа, по които тече обработката в момента. Записът и обработката на видеото са дело на Видик, китариста на групата. Участие в заснемането взима и Victoria Wonka, а видеото е продуцирано от Voluta Valentin от Must Music.

Задръжте своя дъх и се потопете в опияняващото ново видео на групата, а съвсем скоро ще обявят и повече подробности около премиерата на новия им албум. Ако искате да си припомните разговора ми с Лена, може да го направите от тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото