Ghost WarfareРодната банда GHOST WARFARE, която очевидно не обича да се шуми много около нея, сподели пространни подробности около собствената си дейност напоследък. Ето какво казаха музикантите:
Третият ни студиен албум „Dusk Reloaded„, който бе издаден през май 2016 от испанската продуцентска компания Art Gates Records, е вече наличен за свободно слушане в профилът ни bandcamp.
Към това електронно издание на албума сме прикрепили като бонус PDF версия на книжката от CD-то, както и няколко снимки и изображения с интересни послания. Също така към повечето от песните има допълнителни интересни, непубликувани досега коментари и проникновения или линкове към клипове и изпълнения на живо.
На същото място могат да бъдат открити и първите ни два албума „Alternate Endings“ и „Outer Rim I: Beyond The Veil„.
И като си говорим за албуми – в момента сме в, така да се каже „напреднал“ стадий на записи на четвърти! „Outer Rim II: Sing Of Armageddon“ ще съдържа 13 композиции и – подобно на „Dusk Reloaded“ – повече от час музика. Това се очертава да бъде най-тежкият ни албум откъм звучене и послания. Към него планираме да заснемем и няколко видеа, снимките за първото от които вече успяхме да реализираме на древното тракийско светилище „Татул“. Ще оставим подробностите за след като приключим с монтажа на кадрите и сме готови да го покажем.
За финал: по-рано тази година излезе един двоен албум, в който имахме честта и удоволствието да участваме: Therion – Blood Of The Dragon! Изданието представлява трибют към Therion, като първият диск съдържа кавъри на други групи, които самите Therion са изсвирили, а вторият… започва с нас! 😀 … и съдържа кавъри на Therion в изпълнение на световно неизвестни банди, като нашата. 🙂 Радваме се да отбележим, че ние не сме единствената българска банда, която се класира за проекта (имаше сито от страна на издателите и Кристофър Джонсън от Therion) – нашите колеги и приятели Day40 също с в кюпа с едно от, смеем да твърдим, най-яките изпълнения в цялото издание! Самото издание беше в процес на изчакване няколко години поради правни въпроси между издателите Stygian Crypt Productions и Possession Productions от една страна и Nuclear Blast от друга и бе несправедливо обвинено в зората на излизането си от някои медии, че нарочно се появява по точно това време, за да яхне вълната от успеха на мега метъл операта в три части „Beloved Antichrist“, която Therion пуснаха преди това също тази година. Албумът излезе в лимитирана серия от 666 издания и може да бъде чут на следния линк.