VARNA MEGA ROCK добавя един бонус ден

Фестивалът VARNA MEGA ROCK, който ще се състои след по.малко от месец, излъчи току що страхотна новина за метъл феновете. Освен двата предварително обявени дни – 18-19 август всички фенове, които притежават валиден двудневен билет, ще могат да се насладят и на един бонус ден – 17 август. Програмата за него вече е известна и ще можем да видим групите BOOMERANG, HEADMASTER, MISTER HARD и HADES.
Следващите два дни протичат по план.

Фенове от 18 различни държави вече са поръчали билетите си за фестивала Varna Mega Rock, на който ще гостуват NIGHTWISH, APOCALYPTICA, KAMELOT, Glenn Hughes и други.

Билетите са пуснати в продажба в мрежата на Eventim, както и онлайн на този адрес. Продават се и в уебсайта на e-Tickets Mall. Билетите са на цена от 120 лв. за двата дни на събитието. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

Възползвайте се от възможността, която Metal Hangar 18 и Varna Mega Rock ви дават и участвайте в играта ни за една двудневна покана ТУК.

 

 

varna mega day 3

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото