George Kollias идва отново в София

Човекът, който постави Балканите на световната барабанна сцена, превръщайки се в един от най-добрите екстремни метъл барабанисти в света и разбира се и един от най-добрите преподаватели, ще направи барабанна клиника на 22-ри октомври в столичния Mixtape 5.

Известен най-вече като дългогодишен барабанист на американските death metal легенди Nile, George Kollias от години се занимава и с преподавателска дейност, като DVD-та и школите му: Intense Metal Drumming & The Odyssey of Double Bass Drumming се смятат за едни от най-добрите в жанра и са помогнали на стотици барабанисти по целия свят да оправят техническите си проблеми в ръцете и най-вече в краката.

Човекът представил пред света Swivel техниката ще говори за начините си на свирене, вижданията си за музиката, какво го е инспирирало да хване палки за пръв път, но и за тайните на успеха му и как е изградил безупречната си техника по начало. Естествено ще отговаря на въпроси от публиката и ще изсвири някои от любимите си мелодии, както и ще представи новите си чинели от най-старата работеща фирма в света Zildjian и новия си педал, изработен с негова помощ във фабриката на японските Pearl.

Повече информация можете да намерите в събитието във фейсбук.

Събитието е организирано от Боян „Бонзи“ Георгиев и екипа на Sofia Drum Fest и идва като своеобразно допълнение на таз-годишния фестивал. George Kollias ще пристигне в София ден по-рано и на 21-ви октомври ще е гост-преподавател в Bonzy Drum School. Уроците ще бъдат индивидуални и всеки може да си запише час чрез имейл или съобщение в някоя от социалните мрежи на барабанното училище.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото