Gene Hoglan (The Atomic Clock) ще свири с Forbidden

Трашърите Forbidden се разделиха само преди седмица с барабаниста си Mark Hernandes. Китаристът Craig Locicero хвърля нова светлина в случая:

Това беше страшна седмица за Forbidden, върхове и падения. Започна с напускането на барабаниста ни и отменянето на цялото ни европейско турне. Но винаги има и нещо хубаво.

Първото е Gene Hoglan (DARK ANGEL, DEATH, STRAPPING YOUNG LAD), който ще свири с нас на Alcatraz Festival в Белгия, така ще спасим най- голямата дата от турнето. Още веднъж Gene The Atomic Clock ще ни помогне на ProgPower в Атланта.

Много барабанисти от цял свят се обадиха, да предложат своите услуги в този труден момент. Благодарим на всички, но не е възможно да поканим всеки на прослушване. За това нека всеки, който има сериозен интерес, да подготви няколко парчета на Forbidden и да ни ги предложи в YouTube . Изпращайте вашите записи на forbiddendrummer2011@gmail.com.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото