Гърците CRAANG и CORECOM ще свирят в Mixtape 5

Craang & Corecom PosterНа 27.02.14 (петък) в столичния клуб *Mixtape 5*, side B ще си дадат среща начупените, тежки и лепкави като пресен асфалт рифове на нашенската банда CORECOM с психеделичната и мрачна отнесеност на гърците от CRAANG.

Концертът ще даде старт на балканското турне на CORECOM в подкрепа на дебютния им албумCrawling Under The Heavy Foot Of Addiction”, което продължава следващата вечер в легендарния солунски клуб “8 Ball” заедно с още една банда от домакинското крю – HOGG.

Най-хубавото в случая е, че родната група получава сериозна подкрепа в лицето на заформяща се underground мрежа от организации, фестивали, музикални формации, медии, заведения и фен клубове от повечето балкански страни.

Началото на лайва в клуб *Mixtape 5* е 21:00, входът е 7.00 лв. И тъй като CORECOM се ползват с подкрепата на Wrong Fest 2015, всички, вече закупили двудневен пас за фестивала, ще могат да посетят концерта само срещу 5.00 лв, стига да покажат паса си на входа. Иначе билети ще можете да си закупите от мрежата на TicketLogic BG.

 

 

Live на CRAANG:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото