FYELD представят новия си видеоклип в Шоуто на Денис и приятели довечера

Първият сингъл от новия им албум излиза в петък

FYELD ще представят предпремиерно едноминутен откъс от новия си видеоклип към парчето “Adrenawheel” по време на гостуването си във Вечерното шоу на Денис и приятели тази вечер (3 октомври) от 23,00 ч. по БНТ. Зрителите ще могат да видят и как групата свири две песни на живо по време на предаването.

Целият клип на “Adrenawheel” ще бъде публикуван на официалния уебсайт на групата – www.fyeld.com – в петък, 7 октомври. Песента(можете да я чуете под новината) е първият сингъл от предстоящия трети албум на групата In Dependence Day, който се очаква да излезе на пазара в началото на следващата година. От петък “Adrenawheel” също така ще може да бъде закупена от iTunes, Amazon и други онлайн музикални магазини.

Междувременно предстои FYELD да свирят на живо на 9 октомври в софийския клуб “Фенс” заедно със Zaplaxa, на 16-и в Севлиево, клуб “Кафе-театър”, с D.S.O.L., както и на 4 ноември в Габрово, клуб “Faces”.

FYELD са една от първите метъл групи, които вкарват в музиката си електроника, повлияна от Chemical Brothers, Prodigy, Рони Сайз и други подобни изпълнители. През 13-те години от събирането си през 1998 г. FYELD са издали два албума – Fyeld (2003) и Not Blond Enough to Survyve the Holocaust (2009) – и са се утвърдили като едно от най-значимите имена в българската музика след безброй концерти, включително и заедно с големи имена от световната рок и метъл сцена като Anthrax, Crematory и Guano Apes.

FYELD са:

Боян Генов–Бобз – китари и вокали

Веселин Чипилов–Аксел – бас и беквокали

Доброми Бълков–Дидо – барабани и перкусии

Тимо Пуукко – програмиране и китари

Христо Симеонов – китари

http://www.fyeld.com

http://www.myspace.com/fyeld

http://www.twitter.com/fyeld

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото