Фронтменът на AGNOSTIC FRONT издава автофиография

rogermiretmemoir_638Издателство Lesser Gods анонсира официалното издаване на „My Riot: Agnostic Front, Grit, Guts & Glory“ – автобиографията на вокалиста на AGNOSTIC FRONT Roger Miret, написана с помощта на Jon Wiederhorn, известен с книгата си „Louder Than Hell: The Definitive Oral History Of Metal“.

В мемоарите си, които ще излязат на 20 август, Miret разказва за своя живот и кариера в AGNOSTIC FRONT, една от водещите групи на ню йоркската хард кор сцена. Не остават без внимание и значимите събития от неговото юношество и формирането на личността му. Основната част на книгата е отделена на пречките и изпитанията, изпречвали се на пътя на Miret в Ню Йорк.

Roger Miret се ражда в Куба и се мести със семейството си в САЩ, спасявайки се от режима на Ф. Кастро. С живия си език, изобилстващ от откровени подробности, той разказва за своето юношество в чуждата страна, за живота си с приемния баща-тиранин и за това, каква роля бедността и насилието изиграват за оформянето на храбростта му, която става основа на неговото оцеляване. Бъдещ тиинейджър, той живее в изоставена сграда с незабравими ексцентрични бездомници и жертви на аналогични детски травми. Заедно с неудачници-единомишленици той става пионер на новия жанр, но заради недостига на пари и невъзможността за комерсиален успех му се налага да се заеме с търговия на наркотици, за да обезпечи семейството си. Тази дейност го отвежда в затвора, който се оказва най-важното изпитание за силата и упорството и в резултат му показва пътя към изкуплението.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото