FOO FIGHTERS готови с новия си албум

Според The Pulse Of Radio, FOO FIGHTERS са приключили работата по осмия си албум. Бандата го е записвала в осем различни, но все знакови студия в осем различни града. Продуцентът Butch Vig сподели новините чрез Twitter, като оповести, че двадесет и трите дни на миксиране са приключили.
Студийинте сесии са заснети на видео от фронтмена Dave Grohl и през ноември ще бъдат излъчени по HBO под заглавието ‘Sonic Highways‘. Има подозрения, че така ще се казва и самият албум.

Други новини: бившият барабанист на Nirvana Chad Channing каза в интервю, че е съгласен членовете на групата да се съберат за концерти по света, но ‘при условие, че Dave (Grohl) и Krist (Novoselic) ме искат. Най-вероятно ще стане така – Dave ще свири на китара и ще пее, а Krist ще е на баса. Това е едниствения начин, по който го виждам.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото