FIREWIND ще посетят България за пореден път

След като ви съобщихме през изминалата седмица една добра новина, днес идва и официалното й потвърждение:

“Evolution TV Show” (GR) със съдействието на “Live & Loud” (www.liveandloud.net) имат удоволствието да обявят завръщането на гръцките пауър метъл икони FIREWIND в София.

Групата на Gus G (настоящ китарист и на OZZY OSBOURNE) ще гостува на 10 декември в столичния клуб 8 Ball. Концертът ще е ексклузивно шоу от тяхна кратка обиколка в Гърция и затова билетите и местата ще са ограничени само до 200.

В състава на групата са и добре познатите на българските фенове Bob Katsionis – клавир и китара и Petros Christo – бас. Позицията зад барабаните сега е заета от белгиеца Johan Nunez известен с участието си в групи като SUICIDE OF DEMONS и NIGHTRAGE.

Българската публика ще види FIREWIND за пръв път с американския вокалист Kelly Sundown Carpenter (ADAGIO, DARKOLOGY, EPYSODE, ex-Inner Sanctum, ex-Beyond Twilight, ex-Outworld), който смени дългогодишния вокалист Apollo Papathanasio в началото на тази година.

Очаквайте съвсем скоро и информация за продажбата на билети и подгряващи групи.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото