FIFTH ANGEL с текстово видео към песента „Stars Are Falling“

Американските хеви метъл легенди FIFTH ANGEL на 26 октомври 2018 година пуснаха първия си албум от почти тридесет години, носещ името „The Third Secret“, чрез Nuclear Blast. Сега момчетата пуснаха официалното текстово видео към първия сингъл „Stars Are Falling“, който може да видите по-долу заедно с обложката. Барабанистът Ken Mary коментира:

„Stars Are Falling“ е песен, която най-вероятно ще има различно значение за всеки. Лирически аз не искам да бъда твърде специфичен, както казах, аз вярвам, че различни значения ще бъдат намерени от различните хора и не искам да им отнема тази възможност. Но основната идея е, че съществува това състезание на живота, в което ние се стремим, ние се бием, ние се борим и разчитаме на факта, че слънцето ще изгрее и че утрото ще бъде тук по един или по друг начин. Има време, когато това може да не е така; независимо дали това е на глобално ниво или на личностно ниво. Така че наистина е песен, която всъщност размишлява върху някои от по-дълбоките значения на живота. И с това вярвам, че съм казал достатъчно, хаха!

Бандата обяви напускането на досегашния си китарист Kendall Bechtel като неговото място ще заеме китаристът на ANGELS OF BABYLON, Ethan Brosh. За фестивала Metal Assault, който ще се състои на 16 февруари в Вюрцбург, Германия, заедно с групата ще участва роденият в Сиатъл, а сега живеещ във Финикс вокалист Steven Carlson. Той ще изпълни трите песни от „The Third Secret“ от сет листата, както и песните от първите два албума на състава.

 

 

fifthangelcdaug18

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото