Falconer пускат песен от предстоящият им албум

Шведите Falconer пуснаха рекламен клип към новият си албум „Armond”. В него можете да чуете песента „Svarta Änkan” от предстоящият им албум, който се очаква да излезе на 3ти Юни. Седмият дългосвирещ албум на групата е съставен от 11 композиции и всички те ще бъдат изпяти на шведски език, като се очакват и 4 бонус трака, които ще представляват английска версия на някои от парчетата в албума.

Този албум, подобно на предшествениците си, е записан в студиото на китариста на King Diamond – Andy La Rocque – Sonic Train Studios. Това се е случило през зимата като бандата заяви, че всички процедури по записа и миксирането са минали плавно. Очаква се „Armond” да има засилени фолк елементи от шведският фолклор, но бандата твърди, че този албум е по-скоро изключение и той не е определящ за начина, по който ще звучи групата за вбъдеще. Ето го и траклита:

„Armond“

01. Svarta Änkan
02. Dimmornas Drottning
03. Griftefrid
04. O, Tysta Ensamhet
05. Vid Rosornas Grav
06. Grimborg
07. Herr Peder Och Hans Syster
08. Eklundapolskan
09. Grimasch Om Morgonen
10. Fru Silfver
11. Gammal Fäbodpsalm

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото