EVERGREY подписаха с Napalm Records

Napalm Records обявиха, че прог метълите от Швеция EVERGREY вече са част от каталога им. Майсторите на прог метъла, водени от китариста и вокалист Tom S. Englund, наскоро подписаха договор с водещия рок и метъл лейбъл. 

EVERGREY са едно от попаденията на сцената в Гьотеборг, вилнеейки на нея над 25 години и издавайки 12 дългосвирещи албума до сега, стартирайки през 1998 г. с блестящия дебют „The Dark Discovery“. Последният им запис „Escape Of The Phoenix“ излезе в началото на тази година и достигна до №12 в германските класации за албуми, доказвайки неповторимата способност на петорката да съчетава хармонично мрачни текстове с различни нюанси на тежест и музикални влияния. С течение на времето, шведите успяха да оформят свой собствен, мощен, но емоционален звук, достигащ до най-дълбоките кътчета в душата на слушателя и създаващ неповторимо преживяване с всяка нота. 

В момента музикантите работят по нов материал като се очаква скоро да споделят подробности. Относно договора с Napalm Records бандата коментира:

„Много се радваме, че подписахме с Napalm Records. Предвид успеха на последните ни албуми сме сигурни, че Napalm притежават силата и способността да ни изведат на следващото ниво. Очаквайте скоро много вълнуващи новини от нас!“

EVERGREY са:

Tom S. Englund – вокали, китари
Henrik Danhage – китари
Rikard Zander – клавишни
Jonas Ekdahl – барабани
Johan Niemann – бас

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото