Евентуално гостуване на NIGHTWISH у нас през 2019 г.

 Пловдивският сайт Plovdiv Time съобщи че съвсем наскоро учителят по музика на NIGHTWISH Пламен Димов и зам.-кметът Александър Държиков на Пловдив са провели среща в Дома на културата в града, по време на която са обсъдили редица неща. Едно от тях е евентуалното гостуване на финландските симфонични метъл титани NIGHTWISH в градът под тепетата през 2019 г. Дали това ще се случи предстои да разберем, а междувременно очаквайте скоро интервюто ни с Пламен Димов, в което ще говорим както за възможния концерт на групата у нас, така и за ежегодното събитие Kiteenarium във Финландия.

 Припомняме, че NIGHTWISH стъпиха у нас за пръв път преди малко повече от година. Дългоочакваното събитие се състоя на 14 септември в столичната зала “Арена Армеец“.

Nightwish 6

 1. #1 написан от Deathrone (преди 6 години)

  Спрете да му четкате егото на този изкуфелник. Ако Амебата не ги покани ще дойдат на кукуво лято!
  А какво става ако друг ги извика през лятото на 2018?

 2. #2 написан от Айде стига вече (преди 6 години)

  Първо не разбирам защо трябва тоя концерт да се състои в Пловдив. Второ, Найтуиш едва дойдоха в София след 100 години, няма кой да си ги позволи и покани в Пловдив.

  „Евентуално“ не е новина.

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото