EVANESCENCE издават нов специален албум през есента

evanescence-750x422

 Фронтдамата на EVANESCENCE Amy Lee най-сетне разкри детайлите около новия запис на бандата, по който работиха последните няколко месеца. Творбата ще излезе през есента и ще носи заглавието „Synthesis“, защото е синтеза между „органичното“ и „синтетичното“, обединение на миналото и настоящето.

 Според думите на Amy, записът ще бъде различен от миналите им произведения, тъй като досега не е имало оркестър и електронна музика в един и същ запис. Групата е прегледала целия си каталог от песни и е подбрала най-подходящите, които могат да се получат по този начин. „В творбата ще бъдат включени и две чисто нови и оригинални композиции“, споделя тя.

 Вокалистката също така подчерта, че „Synthesis“ не е колекция от ремиксирани версии на вече съществуващи песни. Тя допълва: „Всяка една композиция е преконструирана с различно темпо, интро и край. Може да се каже, че звучи като саундтрак. Даже, като се замисля, наистина е саундтрак или поне на моя живот, хаха. Ще има много оркестрални елементи, това е сигурно. Ще бъде страхотно.“

 Напомняме, че EVANESCENCE ще свирят за пръв път у нас на фестивала “Hills of Rock 2017“, който ще се състои на на 30.06 и 01.07 в град Пловдив. Повече информация ще намерите тук.

HillsOfRock POSTER evanescence- guano + others

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото