EUROPE вече са в София, концертът е тази вечер

По-голямата част от шведските легенди EUROPE кацнаха вече на летище „София“ и се отправиха към своя хотел. Днес се очаква да пристигне и Joey Tempest. Довечера ветераните ще взривят зала „Арена Армеец“.

Програма за довечера:
19:00 ч. – Отваряне на вратите
19:30 ч. – SEVI
20:30 ч. – Europe

 

Europe се завръщат в България. Пет години след последната си визита в София, рок легендите се завръщат в столицата. Повод за визитата е техният 30 годишен юбилей, който те отбелязват с турне – „The Final Countdown“.

Организатор на концерта в София е Bulgarian Live Music, компанията която беше организатор на Kavarna Rock между 2013-а и 2015-а година.

„За нас е чест, че Europe включиха България в турнето си. Последната им визита в София беше преди 5 години и сме сигурни, че феновете им ги очакват, особено сега, когато за първи път ще свирят в „Арена Армеец“, споделят от Bulgarian Live Music.

 

Europe_Sofia_1

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото