EPICA се завръщат с нов запис

Симфоник метъл легендите EPICA ще издадат новия си проект „The Alchemy Project“ на 11 ноември чрез Atomic Fire Records. В творбата ще бъдат включени седем нови песни на групата, като в тях участие ще вземат Tommy Karevik (KAMELOT), Niilo Sevänen (INSOMNIUM), Björn Strid (SOILWORK),  Myrkur, Charlotte Wessels,  Phil Lanzon (URIAH HEEP) и други. Обложката е дело на дългогодишния партньор на музикантите Heilemania.
Днес ще имате възможността да чуете песента  „The Final Lullaby“, която е резултат на съвместната работа на EPICA и норвежците SHINING.
Ето какво каза и вокалистът на KAMELOT Tommy Karevik в социалните мрежи във връзка с обявяването на „The Alchemy Project“:

Чувствам се горд от колаборацията си с приятелите ми от EPICA за предстоящия им албум „The Alchemy Project“. Песента е дует между мен и Simone и се казва „Wake the world“, в която участва и Phil Lanzon от Uriah Heep! Получи се страхотно и нямам търпение да я чуя!
Албумът включва тонове невероятни гости и ще бъде издаден на 11 ноември! Не го пропускайте!

Списък с песни:
01. The Great Tribulation [feat. FLESHGOD APOCALYPSE]
02. Wake The World [feat. Phil Lanzon (URIAH HEEP) & Tommy Karevik (KAMELOT)]
03. The Final Lullaby [feat. SHINING]
04. Sirens – Of Blood And Water [feat. Charlotte Wessels & Myrkur]
05. Death Is Not The End [feat. Frank Schiphorst (MAYAN) & Björn „Speed“ Strid (SOILWORK)]
06. Human Devastation [feat. Henri Sattler (GOD DETHRONED),Sven de Caluwé (ABORTED)]
07. The Miner [feat. Asim Searah (DAMNATION PLAN),Niilo Sevänen (INSOMNIUM),Roel Van Helden (POWERWOLF)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото