EMMURE свириха в София

Първото гостуване на EMMURE в България се проведе на 10 юли в столичния Mixtape 5, по покана на Wrong Events с локален съпорт от страна на NEVER PREY и REJUVENATION.

Wrong Events никога не правят слаби концерти и този не беше изключение. Групите свириха пред ~300 човека. Получихме най-доброто и като публика дадохме всичко от себе си, защото имаме нужда от такива концерти.

REJUVENATION

REJUVENATION

Цялата деткор/метълкор/ню метъл смесица докара Mixtape до танци, синхронно скачане и доста хвърляне от сцената. Всеобщо мнение беше, че групата е подбрала не особено атрактивен сетлист, но това, което представиха звучеше убийствено добре. Фокусът беше почти само върху последните два албума на групата.

Вокалистът Franky Palmeri, известен с драма, караници и тъпи изказвания, спомена, че би се върнал с голямо удоволствие, макар че не даваше вид да знае къде се намира. Всъщност остави впечатление не не чак толкова лош човек. А добрата спойка с останалите членове на групата си личеше.

NEVER PREY

NEVER PREY

За разлика от концертът на THY ART IS MURDER, който се проведе седмица по-рано, тук празни приказки и шегички нямаше. Всичко беше стегнато и песните течаха една след друга без почти никаква пауза.

EMMURE излязоха на сцена около 21ч и направиха толкова бърз сет, че до 22:15 всичко беше приключило. Това, разбира се, беше в полза за следващия работен ден, но публиката искаше още и би ги посрещнала пак, с нови сили.

EMMURE

EMMURE

Гостуването на EMMURE остави усещане подобно на това след първия концерт на PARKWAY DRIVE в София преди 7 години. Ако не сте присъствали, достатъчно ви е да знаете, че много хора още го броят като един от най-добрите концерти досега.

Сетлист:
You Asked For It
Shinjuku Masterlord
Smokey
Natural Born Killer
Ice Man Confessions
Sunday Bacon
R2Deepthroat
Most Hated
4 Poisons 3 Words
E
Torch
Flag Of The Beast
Bring a Gun To School / (Untitled)
Nemesis
Children of Cybertron
Solar Flair Homicide
When Keeping It Real Goes Wrong

Снимки – EMMURE

EMMURE

EMMURE

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото