ELVENKING разкриха гост музикантите в новия си албум

Италианската пауър-фолк метъл група Elvenking обяви гост музикантите, които ще вземат участие при записите на техния нов, все още неозаглавен албум.

Ето какво казва бандата:

Албумът ни вече е готов и се надяваме официално да излезе през есента. Ще ви информираме за датата на издаване, както и за всичко ново, случващо се около албума. Междувременно се подготвяме и за създаването на видеоклип.

Що се отнася до гост музикантите – самият Mountain King, Mr. Jon Oliva ще бъде основен вокал в две от песните в албума. И още един голям музикант – китаристът Teemu Mäntysaari от Wintersun, който участва в песента ‘Walking Dead’ (о, да! това е първото разкрито заглавие … готино! като TV сериал :) Нашият скъп приятел от  FolkstoneMaurizio Cardullo, ще има грижата за всички народни инструменти, които ще се използват в албума. Ще чуете много гайди, цафари … И накрая, но не и на последно място, красивата и невероятна финландска певица Netta Dahlberg, на която се пада изпълнението на част от женските вокали. Тя участва в последния албум на Amorphis!

 

 

Нещо друго … а, да! Ще чуете и чудесни хорови изпълнения – от нашия приятел Mr. Alessandro Conti (да, точно той – новият вокал на Luca Turilli’s Rhapsody’s), Marco Sandron (от Eden’s Curse), Giordana Gisamano, невероятния глас на Insanity Fair … Страхотна и колоритна група, нали?!

 

Подготвяме нови неща и като видео с надписи, клипове за направата на албума и други любопитни неща.

 

Пригответе се … започва нова ера!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото