ELUVEITIE с музикално видео към песента “Ambiramus”

eluveitiebandjan2019_638

 

Швейцарските метъл звезди ELUVEITIE ще пуснат новия си албум „Ategnatos“ на 5 април чрез Nuclear Blast. Днес групата представя съвсем нов сингъл – “Ambiramus”, който може да се чуе и гледа под формата на музикален клип, продуциран от полската компания Grupa13 през януари 2019 година. Chrigel Glanzmann коментира:

Определено е една от най-изключителните песни от нашата дискография! „Ambiramus“ се явява в доста приятна и безгрижена, но с много бързи фолклорни елементи в припева и много достъпен цялостен вид; просто казано най-ярката песен, която някога сме писали. В същото време се насочва там, където съществува истинската магия на традиционната келтска народна музика: място, където се срещат веселостта и меланхолията, трудностите и надеждата, радостта и дълбокият мистицизъм! И този дълбок, тъжен, но и вдъхващ надежда мистицизъм се намира и в текста на песента, който ще ви отведе до самото ядро на келтската митология, която албумът осмисля. „Ambiramus (от галски – „пътешествие“) е основан на късните келтски литературни традиции – така наречените приказки на Имрама. „Ambiramus“ е последната песен, която сме написали за албума и вероятно е резултат от и свидетелство за много вдъхновяващата и творческа атмосфера, в която създадохме „Ategnatos“! Песента просто си дойде на мястото, когато Alain завърши записите на барабаните и тя беше написана и аранжирана само за няколко часа. Ние се надяваме, че ще ви хареса!

Списък с песни:eluveitie-ategnatos
01. „Ategnatos“
02. „Ancus“
03. „Deathwalker“
04. „Black Water Dawn“
05. „A Cry in the Wilderness“
06. „The Raven Hill“
07. „The Silvern Glow“
08. „Ambiramus“
09. „Mine Is the Fury“
10. „The Slumber“
11. „Worship“
12. „Trinoxtion“
13. „Threefold Death“
14. „Breathe“
15. „Rebirth“
16. „Eclipse“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото