ELIXIR обявяват последни концерти за сбогом

С носталгия, британската банда Elixir анонсира, че ще изнесе последните си шоута в Лондон на 13-ти октомври и в Белгия на 20-ти.

Групата искрено благодари на всичките си фенове за отдадеността и подкрепата през всичките изминали години и се надява да срещне възможно най-много от тях за една последна среща.

Phil Denton ( китаристът ) : Откакто се събрахме отново през 2002, имахме едни прекрасни десет години на сцена с множество участия в Гърция, Германия, Холандия, Швеция, България, Италия, Норвегия, Испания и в САЩ, където получихме топло посрещане и отдадени на нашата музика хора. Ще ни липсвате толкова, колкото ще ни липсва и да свирим заедно на една сцена!

Също така имахме възможността да запишем три албума за тези десет години, като последният ни такъв “ All Hallows Eve “ от 2010-та, според нас е чудесен начин да приключим кариерата си.

 

Обичам Пол, Норман, Кевин и Найджел като свои братя, и ще ми липсва техният талант, приятелство и най-вече – техния хумор. Желая им всичко най-прекрасно!

 

Планираме да си пийнем добре заедно по време на последните ни участия и след това да приключим всичко със стил, забивайки жестоко като за последно! Надяваме се да ви видим там!

 

Ние също с радост ще си спомняме за концерта на британците в България, който се състоя на 09-ти април 2011-та година.

За повече информация – официална страница на бандата : http://www.coldtown.com/elixir

 

 

  1. #1 написан от Denislav (преди 7 години)

    Наистина страхотни хора.А моментът,когато си разменихме тениските с китариста по стар футболен обичай беше магичен. Жалко,че нямам финансова възможност да отскоча до Лондон,но Наско ако ходиш,поздрави ги сърдечно наистина.

  2. #2 написан от SAXON (преди 7 години)

    Аз – както знаеш – обичам да поразвалям традициите и нищо чудно да имат първи следпрощален концерт – хахаха.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото