Ексклузивен концерт на БИЧЕТО в Терминал 1

Ексклузивното завръщане на БИЧЕТО и компания ще се състои на 24 април, четвъртък, в клуб Терминал 1. Предишната му поява бе през 2012-та за акустичен концерт в Строежа, а още две години по-рано – през 2010-та, изпълнителят бе сред най-атрактивните имена на Spirit Of Burgas. На предстоящия концерт, като специален гост, на сцената ще излезе още psycho-rock бандата Skitnicks, начело с Нуфри. Вратите отварят в 21:00, а изявите на живо стартират в 22:00.
Ето какво споделят от щаба на БИЧЕТО: „След близо двугодишно творческо безсилие Бичето се завръща с концерт в клуб Терминал 1, който ще се проведе на 24 април от 22 часа. Очаква се концертът да е със спорни качества по отношение на изпълнението и музиката, но пък иначе току виж станало весело. Отново ще имате възможност да се насладите на смехотворното присъствие на Кузман Пламен Джоунс, Табланет Полтроу, Пагане Кулезич и останалите от подпийналата селска трупа. Лесно е да се предположи какво е правил Бичето през тези две години, съдейки по името на едно от новите му парчета – Шлингер. За незнаещите – това е рядко неприятна смес от лимонада и спиртни напитки с нелегален домашен произход, която се пие в ранните следобедни часове за храносмилане и подобряване на дъха и чревната флора.
Най-добрият ар енд би изпълнител и оркестърът му са подготвили няколко скучновати скеча и изтъркани хореографии, както и дузина лишени от артистична мисъл монолози за печелене на време. Ще има и томбола също за печелене на време. Не хранете големи очаквания и по отношение на саунда – вероятно както обикновено нищо няма да се разбира. Плод на тоталната творческа апатия на формацията ще бъдат и претупаните им костюми  в спортно-елегантен стил. Ако са Ви останали пари след Великден и не Ви е много лошо – Заповядайте!“.

Билети за събитието вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 12 лв. при предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и място. Каси – Строежа Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, Евротурс, Cashterminal, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен на 450 – препоръчва се предварителното им закупуване!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото