Благотворителен концерт за Камен Сарафов

В петък, 28 декември, от 19:30 ч. в ПопАрт кафе в кино Одеон ще се проведе благотворителен концерт за Камен Сарафов.

Участие ще вземат групите The Lost Underdogs, Nemo и Skitnicks.

Камен е само на 24 години и е диагностициран с рядката форма на рак – Сарком на Юинг. Саркомът е специфична форма тумор на костния мозък, която се развива изключително бързо и агресивно. Лечението е възможно, има клиники в Израел и Франция, които предлагат успешни терапии.

Камен завършва архитектура и паралелно с това стартира собствена компания. Остава в България. Започва да мечтае. Мечтите му обаче не са егоистични, в тях има място за много хора и техните идеи. Така става председател на фондацията StartUP, която подкрепя хората да осъществяват идеите си. Или с други думи, той помага на всеки, решил да направи първите най-трудни крачки. Прави го доброволно, защото вярва в мечтите. А неговата най-голяма мечта била да построи сграда в космоса… Сега е просто да пребори страшната болест.

Всички, желаещи да помогнат като послушат хубава музика, са поканени в петък, 28 декември, от 19:30 ч. в ПопАрт кафе в кино Одеон.

Повече за Камен и неговата борба – тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото