THE FLYING DETACHMENT дебютират преди PLANET OF ZEUS

Нова банда, но с познати лица ще открие концерта на гърците на 28 август.

На 28 август в B-Side на Mixtape 5 ще видим и чуем за пръв път у нас гръцките стоунър рок машини Planet Of Zeus. И още един дебют – за съвсем новата група The Flying Detachment, която ще излезе за пръв път пред публика преди гръцките рокаджии.

Тази година родната рокенрол шайка Booze Brothers се пръсна на части. Но две от тях се завръщат в нова и по-корава банда – The Flying Detachment. След разпадането на предната им група, вокалистът и китарист Емо и китаристът Сашо не спряха да свирят заедно. Бързо се намериха с басиста на мелодичните дет метъли Murder Of Crows Тото и младият барабанист Юли от врачанските пънкари Junk Yard и взеха да блъскат заедно нови рифове и мелодии. Внимание: музиката им може да доведе до потене от куфеене, жажда за бира и ритмично отмерване на такт с шутове в пода. Естествено, че говорим за тежък груув рок. Чуйте тук!

Planet Of Zeus са една от най-популярните рокенрол групи в родината си. Зад гърба си имат три албума, като последният „Vigilante“ излезе преди няколко месеца, а отзивите от диска са еуфорични. За последните 10 години бандата е овършала редица от големите фестивали в Европа, а в родината си е делила сцена със зверове като Karma To Burn, Clutch, Hermano, Brant Bjork и Nightstalker. В края на август Planet Of Zeus тръгват на голямо европейско турне в подкрепа на „Vigilante“, а първата дата от обиколката е в София.

Билети можете се продават в мрежата на Eventim на цена от 10 лева, а в деня на концерта и на входа на клуба ще струват 15.

Събитието във Facebook
The Flying Detachment в bandcamp
Линк за билетите
Целият албум „Vigilante“ на Planet Of Zeus в bandcamp
Planet Of Zeus във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото