Hardcore с ALECTO и още 3 групи в Grindhouse Skate Club

На 29 декември, направи-си-сам колективът For The Kids Booking ви кани на петнайстото по ред събитие с участието на:

 ALECTO (ex- Eternal Hated) от Volos, Greece.

 С членове на Eternal hated и My Turn, които вече са свирили в България – новосъздадените ALECTO бързат да натрупат концертна статистика с балканско турне, в което включваме и София. За всички фенове на тежкия/мрачен хардкор.

 START TODAY (strawberry hardcore)

 След повече от едногодишно затишие коматевските вълци се събират за едно шоу по повод липсата на коледа и нова година през 2012. Елате да отпразнуваме заедно със стари шлагери и бурни танци.

 EXPECTATIONS (raw cacao hardcore)

 Още не са отпочинали от Vultures Become Eagles турнето, момчетата от Expectations готвят втората си пълнометражна обиколка, този път в Германия, Швейцария, Италия и т.н. през май 2013. В промеждутъка ще има и няколко концерта в България, един от които, последен за годината е участието им във FTK015.

 THROAT FISTING (rotten apple hardcore)

 Те не са хубави хора – даже напротив. Музиката им също не е хубава – точно обратното. Ще участват, защото са ни приятели и пеят за хубави неща – жени в чували, пластмаса и червеният кръст.

 Мястото – добре познатият Grindhouse Skatehouse. Шоуто започва точно в 19:00 и струва две бири и малко (7 лв). Въпреки очакваните минусови температури не пропускайте да вземете съботния си душ и помнете, че тази година няма да има коледа и нова година.

 Cooking екипът на FTK ще се погрижи за ултимативно изживяване с грижливо приготвена vegan храна.

 Всеки който покаже татуирана ягода или сурово какао ще получи безплатна покана за концерта, както и всеки втори с общ успех от 5.50 нагоре в училище (носете си оригиналните бележници).

 Ще се проведе състезание по ‘скок от място’ пред клуба. Резултатите за официалната класация ще се записват в интервала 19:00 – 19:30 ч. Всички опити преди и след този времеви интервал ще бъдат единствено и само за собствено удовлетворение. Спортната дисциплина ще организираме на всяко следващо събитие на For The Kids Booking. Класацията ще бъде отделна за всяко събитие, а сборен резултат ще публикуваме в края на годината.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото