DYING FETUS се включват в Download Festival 2014

Dying Fetus са потвърдени за участие в предстоящото издание на Download Festival през 2014 година в Англия. Детметълите ще свирят редом до хедлайнерите Aerosmith, Avenged Sevenfold и Linkin Park.

Публично напрежение покрай лайнъпа на фестивала и бандата се забелязваше от понеделник насам, когато в Metal Hammer UK бе обявено участието на Avenged Sevenfold като хедлайнери на Download, вследствие на което разгневен фен запита: „Защо не Dying Fetus?”. Разгръщане на темата тръгна през #whynotdyingfetustrending в различни социални медии.

John Gallagher (китара, вокал) коментира:

Хората се произнесоха и е време да раздразним малко мейнстрийма. Това започна като шега, но се превърна в нещо наистина невероятно! Никога не подценявайте силата на интернета. Огромни благодарности на всичките ни верни фенове, които направиха това възможно и на промоутърите на Download за проявения кураж да ни поканят на феста! Наздраве!

Промоутърът на Download, Andy Copping, също се произнесе по темата:

Когато в понеделник #whynotdyingfetustrending започна да се върти из медиите, набра прекалено много сила, за да бъде просто игнорирано, затова свързването ни с бандата и задаването на въпроса дали биха свирили на предстоящия Download догодина въобще не беше под въпрос. Те изглеждаха толкова развълнувани от факта, колкото и ние. Питате „Защо не DYING FETUS”? Ние ви отговаряме: “Защо не, по дяволите?”.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото