DUBIOZA KOLEKTIV с дата за втори концерт у нас

DUBIOZA KOLEKTIV ще направят два поредни концерта в София! Първоначално обявеното за 28 март събитие е абсолютно разпродадено още преди седмици. Поради голямото търсене на билети, организаторите от Строежа и MIXTAPE 5, заедно с мениджмънта на групата, излизат с решение за втори допълнителен концерт, който ще се състои на следващия ден – 29 март, петък, отново в MIXTAPE 5. Концертите се осъществяват със съдействието на любимото ирландско уиски Bushmills.

Билетите са пуснати от вчера следобед в продажба в мрежата на Ticketstream.bg – първите 300 са на промо-цена от 15 лв., а останалите до изчерпване на количеството – 20 лв. Любопитен факт е, че само за по-малко от ден след обявяване на новината единствено във Фейсбук, са изкупени над 200 броя от билетите за допълнителната дата, т.е. 2/3 от промо-емисията. Ето и касите, от които желаещите могат да се подсигурят предварително – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit. Всеки закупен билет важи за съответната, изписана на лицето му дата!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото