DUBIOZA KOLEKTIV пътуват към София. Концертът е утре.

dubioza 2019 armeecБроени часове ни делят до голямото шоу на DUBIOZA KOLEKTIV в петък 29 ноември, в зала “Арена Армеец”. Веселата банда ще представи у нас най-известните си парчета и някои от новите такива, които ще влязат в предстоящия им нов албум, който пък излиза през януари догодина. Сред тях е и съвсем новата им обща песен с Manu Chao – „Cross The Line“, която вече е любима на феновете. DUBIOZA KOLEKTIV се очаква да стъпят на сцената точно в 21.00 ч., а преди тях в 19.30 ч., шоуто ще открият македонците от dub reggae бандата Conquering Lion. Входовете на зала “Арена Армеец” ще бъдат отворени в 18.30 ч. Организаторите от Stroeja препоръчват на публиката да не идва в последния момент, за да бъде влизането удобно и комфортно. След голямото шоу са обявени не едно, а две афтър партита – в клуб “Stroeja” и в клуб “Teрминал 1”. Организаторите уточняват, че музикантите са поканени и на двете места, а дали и кое точно ще предпочетат – скоро ще разберем. Важното е, че и в двата клуба музиката и настроението ще са съобразени и подчинени на голямото събитие в петък вечер.

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV с подгряващи Conquering Lion на 29 ноември в “Арена Армеец” се продават с пълна сила ексклузивно в системата на Eventim.bg. Все още могат да се закупят и от: офис на Eventim на ул. “6-ти септември” 58, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“. Цената им е от 35 до 45 лв. според мястото в залата. Билети можете да поръчате ТУК.

Лица под 18 години ще влизат задължително с пълнолетен придружител, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук или да получи на входа.

Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/те дете/деца не се полага седящо място.

В България и по света DUBIOZA KOLEKTIV са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно бандата включва страната ни в турнетата си за пореден (6-ти) път. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото