THE OCEAN – минус двама души след края на турнето

Невероятно турне с DVD покрай него, предстоящо ЕР – The Ocean се отбелязваха само с положителни събития. Но се оказа, че след края на обиколката китаристът Jonathan Nido и барабанистът Luc Hess вече няма да са част от групата. Nido по въпроса:

Както предполагам знаете, това европейско турне е последното за мен и Хес. След внимателно обмисляне, на 25 юни Люк оповести, че  ще напусне групата. Два дни по-късно и аз реших да го последвам с идеята, че е време за промяна. Детайлно обяснение ще има, когато приключим посещенията си из Европа. До този момент мога да кажа, че и двамата имахме усещането, че е време да продължим напред. Има ред причини, поради които това е правилният момент, като се започне от артистичното разцепление и се стигне до нежеланието да се разрешават проблеми от различни естества. Нещата не се получават и то главно на ниво личности. Не трябваше да разгласяваме това преди края на турнето, но с Люк съобразихме, че хората са се радвали на групата такава, каквато е – с този състав, и не би било хубаво да разберат изведнъж.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото