DOWNSLOT издават дебюта си на 23 юни, чуй песен от него

Снимка: Иван Кънчев

Снимка: Иван Кънчев

Софийската метъл банда DOWNSLOT ще представи дебютния си албум God Is War на 23 юни в клуб “The Box”. Специални гости на концерта-промоция ще бъдат DAILY NOISE CLUB.

God Is War е записан през изминалата година в софийското студио “Pacific”. Албумът съдържа седем парчета, всяко от които е добър пример за тежък модерен метъл с две китари, бързи барабани и гневни вокали. Авторитетният метъл журналист Джоел Макайвър (Metal Hammer, Rolling Stone, автор на книги като Истината за Metallica и Кървавият райх на Slayer) коментира албума така: “DOWNSLOT са доказателство, че метълът е жив и вирее добре в Източна Европа.” Заглавното парче може да бъде слушано тук.

Промоцията на God Is War в “The Box” е с начален час 22,00, а входът ще струва 6 лв. На място дисковете с албума ще се продават на промоционална цена от 5 лв. След това албумът ще може да бъде намерен и в музикалните магазини в София и страната, както и да бъде закупен от концертите на групата.

DOWNSLOT са заедно от 2008 г. като от тогава бандата е направила десетки концерти в различни градове в България, с което си е спечелила много верни фенове. През 2011 г. групата е сред победителите във второто издание на конкурса “Jack Daniels Battle of the Bands”. DOWNSLOT са Илиян Шиклов – вокали, бас (екс-ПРОПАГАНДА); Иван Делибалтов – китари (екс-ПРОПАГАНДА); Васил Андонов – китари (екс-KOMMA); Ивайло Баев – барабани.

  1. #1 написан от Могъщия колос на грайнда (преди 12 години)

    Евала на пичовете. Изглеждат сериозни нещата.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото