DOWN планират албум с кавъри

След три студийни албума и две EP-та добре познатите ни DOWN се стягат за записи на нов материал. Този път Phil Anselmo (Pantera),  Pepper Keenan (Corrosion Of Conformity), Kirk Windstein (Crowbar), Pat Bruders (Goatwhore) и Jimmy Bower (Eyehategod) ще прекрояват чужди парчета и ще ги съберат в албум с кавъри. Тази новина дойде от наскоро дадено интервю от барабаниста на групата, който не е разкрил повече детайли около самия материал и датата на излизането му. Очакваме подробности.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 9 месеца)

    Винаги съм уважавал Philip Hansen Anselmo като музикант.Любимите ми негови проекти-групи са PHILIP H.ANSELMO@THE ILLEGALS,SCOUR,VIKING CROWN,DOWN.Също и аз като него освен метъл музика,боготворя и колекционирам филми на ужасите…Най-вече тотално неизвестни.Ех аз малко колекцията с филмите нещо я оставих на по-заден план,докато тази с метъл музика се увеличава всеки месец,че и по-често.Също ми харесва у него,че не ципи басма на никого…Има голяма уста и его,което в днешният свят е предимство.И страшно много ме изкефи неговият поздрав WHITE POWER на концерт.Въпреки последствията които понесе и последвалите отменени концерти.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И УЧАСТИЕТО МУ В КУЛТЪТ NECROPHAGIA.Така,че очаквам този албум с кавъри с интерес.Дано са на други любими банди,та да видя как са усетени,почувствани,изпълнени…пресъздадени от DOWN.Вярвам,че няма просто да са изпълнени едно към едно,а ще са пресъздадени през техният поглед.Ще е интересно и любопитно.

  2. #2 написан от Анонимен (преди 9 месеца)

    Изроди крале евалааа

    Fin Bulgaria

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото