ДИЧО изпълнява акустично Rage Against The Machine

На 22.11., четвъртък, ще има близка среща между Дичо, бандата му V.O.XX и феновете им. За задушевната обстановка ще допринесе акустичното изпълнение на музикантите, което предполага уют и особена близост между артист и публика. Unplugged концерта на Дичо и V.O.XX ще се състои в Клуб Mixtape 5 и е част от акустичния проект на заведението, наречен The B-side acoustics. Какво да очакваме – авторски хитове и кавъри, някои от които на по-хард банди, но с по-мек аранжимент, уютна атмосфера, приятелско бъбрене с феновете и бар на една ръка разстояние. Дичо ще изпълни в акустичен вариант любими парчета на Rage Against the Machine, Guns NRoses и много други.

Концертът е на 22.11., четвъртък, 20 часа – клуб Mixtape 5!

 Първата група на Дичо е „Атака“, а след нея идват формациите „Селект“ и „ЕС“. Но като фронтмен постига популярност с група „Rag Dolls“. През 1999 г. заедно с Митко Кърнев създава D2. През 2005 г. Дичо решава да напусне групата и да започне солова кариера, а с времето основава собствена банда – VOXX. В момента подготвя много интересни проекти, сред които песента „Хардкор” в очевидния хардкор стил, съвместно с група Vendetta и 100 кила.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото