DEVIN TOWNSEND PROJECT за първи път у нас

Devin Townsend P_OM_Plovdiv_V2_posterСензационният DEVIN TOWNSEND PROJECT ще се представи за първи път на живо у нас – на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.

Епичното шоу ще се състои от две части – в първата ще бъде представен легендарният албум ‘Ocean Machine’ по повод 20-тата годишнина от неговото излизане, а във втората DEVIN TOWNSEND и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН, за да представят хитове, избрани от феновете в допитване, което предстои да бъде обявено в официалния сайт на музиканта.

Билетите за концерта влизат в продажба следващия понеделник – 31 октомври.

Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио ТАНГРА МЕГА РОК световен музикален форум Sounds Of The Ages.

На следващия ден – 23 септември, ще имаме невероятния шанс да гледаме в Античния театър и легендарния MANFRED MANN’S EARTH BAND (промо билети).

 

DEVIN TOWNSEND избухна още през 1993, когато една 21-годишен бе поканен да пее всички водещи вокали в соловия албум на СТИЙВ ВАЙ – ‘Sex & Religion’.

Там лудият канадец се сработи впечатляващо с гениалния китарист и барабаниста ТЕРИ БОЗИО (ФРАНК ДЗАПА) и басиста ТИ ЕМ СТИВЪНС.

След това, за да избяга от сянката на ВАЙ, той продължи с проекта STRAPPING YOUNG LAD, а след това като ДЕВИН ТАУНЗЪНД и с актуалния DEVIN TOWNSEND PROJECT.

Известно време работи и с басиста ДЖЕЙСЪН НЮСТЕД (METALLICA) и винаги привлича около себе си супер музиканти.

Често наричат ДЕВИН ТАУНЗЪНД – ‘ФРАНК ДЗАПА на 21 век’, но самият той скромно отлонява сравнението и стеснително приема множеството награди – няколко ‘Джуно’ в Канада, както и различни престижни отличия в Европа – на Metal Hammer, Prog mag и други.

DEVIN TOWNSEND PROJECT се очаква с нетърнпение и от години от феновете у нас. Тази мечта ще се сбъдне на 22 септември 2017 в Античния театър.

Пловдив – европейска столица на културата 2019!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото