Деткор сензацията CARNIFEX пристига в България

 Black Horizon Activities има carnifexудоволствието да Ви покани на първото си събитие – концерт на американските деткор ветерани CARNIFEX. Събитието ще се проведе в София на 29 юли в малката зала на клуб Mixtape 5. Началният час на мероприятието е 19:00ч.

 Концертът ще бъде открит от две родни банди – REDOUND от София и AS ORCHIDS WITHER от Пловдив.

 Билетите ще се продават в мрежата на Ticket Logic Bulgaria, а количеството им е ограничено до 200(!!!) броя. Първите 50 билета ще се продават на промоционална цена от 25 лв., а след изчерпването им цената ще бъде 30 лв. Продажбата на билети ще стартира на 15 май, като местата, на които ще можете да ги закупите са изброени на сайта на Ticket Logic Bulgaria.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

  1. #1 написан от Тотев (преди 5 години)

    Това каква глупост е 🙂

    • #2 написан от Някой си там. (преди 5 години)

      И пак започваме с обидите… За хората, които не слушат този стил, може тази банда да не означава нищо, но за феновете на деткор жанра, тези момчета са великани. Хайде спрете се с глупостите, моля Ви се.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото