Детайли около шоуто на Parkway Drive

Parkway Drive

Parkway Drive

След като съобщихме за предстоящия концерт на Parkway Drive, промотърите от For The Kids Booking Bulgaria съобщава всички детайли около шоуто на австралийците в София:

Датата, както беше обявено по-рано, е 7 юли 2011 година. Концертът ще се проведе в клуб Mixtape 5, който заради размерите, условията и разположението си бе избран, като най-подходящ за провеждането на подобно шоу. Съжаляваме да ви информираме, но поради изисквания на клуба, на шоуто няма да бъдат допускани непълнолетни лица.

Билети за шоуто вече можете да закупите в мрежата на Ticketstream, като тяхната цена е 25 лева. В деня на концерта билети ще се продават на входа на клуба на цена от 30 лева.

Групите, които ще открият шоуто са сред най-активните представители на балканската хардкор и метъл сцена в последните години.

Първи на сцената на Mixtape 5 ще излязат момчетата от младата мелодична хардкор банда Expectations, които в момента работят по дебютното си издание. През месец май те се готвят да направят първите си няколко фествални и клубни участия зад граница с дати в Румъния, Унгария и Сърбия.

Непосредствено преди Parkway Drive ще свири и другата българска банда за вечерта – Melekh. С две издания зад гърба си и множество концерти в цялата страна, те са една от най-силно работещите и доказали се банди в страната ни. Съвсем скоро предстои да чуем и техния нов сингъл, към който ще бъде заснет и първия им видеоклип. На шоуто ще свири и още една банда, за чието участие очакваме потвърждение и за момента няма да разкриваме нейното име.

На концерта ще има щанд, на който ще се продават издания и мърчандайз на Parkway Drive, както и на всички банди, откриващи концерта.

В желанието си събитията, които организираме да бъдат максимално спокойни и приятни за всични присъстващи, искаме да ви припомним няколко неща, които считаме за важни. Ние от For The Kids Booking подкрепяме къпането преди концерти, въздържането да се пуши поне пред сцената, въздържането от стъклени бутилки и остри предмени пред сцената, също така подкрепяме схващането, че всички хора са равни и следователно дискриминацията на расова, религиозна, етническа (и етическа), сексуална, музикална и друг тип основи не се толерира.

От For The Kids се надяваме заедно с хората, които ще посетят този концерт, постепено да успеем да прокараме идеята, че в България вече е възможно да се правят и събития, чиито дух и усещане са по-различни от наложилите се до момента представи за алтернативна музика. Фактът, че няколкото успешни концерта на чужди банди, които имахме шанса да реализираме се радваха на завидна посещаемост, дори и от фенове от съседните държави, само затвърждава мнението ни, че публиката в страната ни вече е по-зряла и отворена и заслужава заслужава да получи по-широка картина за случващото се в музиката по света. Ние имаме желанието да ви представяме артисти и групи, които точно в този момент са най-силни и водещи за музиката, която правят. Не след пет, не след десет години, а сега. Благодарим на всички, които по някакъв начин подкрепят музиката и изкуството в България.

Parkway Drive

Parkway Drive

  1. #1 написан от zzzz (преди 12 години)

    are stiga be na 17 sam i nqma da moga da otida :@

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото