PARKWAY DRIVE ще имат концерт в София

Parkway Drive

Parkway Drive

For The Kids Booking Bulgaria е поканила PARKWAY DRIVE за концерт в София на 07.07.2011г. Концертът ще е в клуб MIXTAPE 5 (в подлеза на НДК под Моста на влюбените). Подгряващи засега са MELEKH, EXPECTATIONS и ще се обявявт и още.
Цени на билетите са 25.00 лв

Parkway Drive са банда, която едва ли има нужда от представяне за хората, които са наясно с актуалните събития, случващи се в световната метъл сцена. Произхождащи от малкото сърфистко градче Байрън Бей в Австралия, едва за няколко години те успяват да се издигнат до хедлайнери на турнета и фестивали в САЩ и Европа. Всеки един от до момента трите им дългосвирещи албума, се радва на изключителен успех за банда от подобен калибър. Феновете, както и специализираните издания по цял свят ги сочат за една от водещите банди в модерната метъл музика в момента. Неповторимият им стил, съчетаващ тежки, но и мелодични китарни партии със смазваща ритъм секция и разкъсващи съзнанието вокали, ги превръща в банда-еталон за съвременната екстремна музика. Последният им албум „Deep Blue“, издаден през юни 2010 година, дебютира на второ място в официалната австралийска музикална класация, както и на 39-то в топ 200 на списание Билборд, което го превръща в най-добре приетият им от критиката и феновете до момента.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото