DESTRUCTION издават през май

Германските траш ветерани DESTRUCTION обявиха, че ще издадат нов албум на 13 май чрез Nuclear Blast. Бандата е влязла в студио след лятото на изминалата година и не е спирала да обикаля различни студиа през последните месеци. С миксирането и мастерирането на албума се е заел VO Pulver в Little Greek Studios в Швейцария. Лидерът на бандата Schmier споделя:

Наистина ни отне много време този албум. След летните фестивали, отивахме в студиото на всеки две седмици за да запишем чисто нови песни и идеи. Всичко това се случваше между турнетата. Направихме няколко студийни сесии, вместо една дълга, за да не се забравят идеите. Може би това е най-ефективният метод на писане, който някога сме опитвали през последните години! Поради факта, че мина доста време откакто излезе последната ни творба, имаше много креативна продукция и творчество, както и по-малко напрежение. От моя гледна точка, определено може да чуете чистотата в песните и отношението, което сме внесли от концертите в студиото.“На турне съм, в студиото съм, на турне съм отново“ беше толкова ефективен метод, че възнамерявам да го запазя за бъдещето! Новият диск определено не е нещо, което може да се напише от обикновена 33-годишна банда.

destructionband2012_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото