ДеградаТ пускат демото си за свободно сваляне

Демото на софийската траш банда ДеградаТ – „ДеграДемо“ бе пуснато от бандата за свободно сваляне. След като от миналата година то е достъпно на MySpace профила на групата, ето че момчетата решиха да го направят достъпно и за „домашно слушане“. Можете да изтеглите 3-те песни от този линк.

Преди близо 4 години, бандата е създадена в доста различен от сегашния състав. Няколко месеца след създаването им се осъществява и първия концерт. Стила към този момент е „траш-кавър банда“. Идеите за авторски песни клонят силно към съвременните банди (Trivium). Настъпва смяна в състава и все-повече нещата се насочват към Тривиумските песни, но вокалът и китарист напуска, за да се отдаде на образованието си – това е и първата от многото рокади в състава. Микрофона се поема от басиста, а китарист се завръща първоначалният такъв. Следват две години с концерти и няколко авторски парчета. На 15.06.2009-а, броени часове преди един уговорен концерт с Цироза, единият китарист загива трагично. Половин година бандата е в потрес. Творчески обаче, случката, като че ли ги отпушва и започват усилено да правят собствена музика.

Настоящият състав на бандата е:

Александър – Вокали, китара
Явор – Барабани
Мартин – Китара
Марио – Бас, бек-вокали

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото