Отново тениски за рождения ден на METAL HANGAR 18

Миналогодишните тениски

Миналогодишните тениски

От няколко години имаме традицията да отбелязваме с концерт рождения ден на METAL HANGAR 18, за какъвто считаме датата, на която стартирахме – 14.10.2007 г. Седмата ни година ще бъде отчетена с наближаващия концерт на сръбските ни приятели PIKNIK и HORROR PIKNIK, подкрепени от две родни банди – KHAN и ДЕГРАДАТ (подробности за събитието тук).

Традиционно по този повод пускаме и тениски, както и серия от добре познатите ви значки. Всеки желаещ да си закупи може да се запише в ТОЗИ СПИСЪК. Цените са:

Значките

Значките

тениска – 10 лв
значкa – 2лв
тениска + значка – 11 лв

Моля отбележете срещу името (прякора) си колко броя, от кой размер и вид (дамска или стандартна/мъжка) искате. Това е с цел да направим поне толкова тениски от размер*, колкото ще се търсят и да няма разочаровани. Разбира се, ще предвидим и допълнителни бройки. Тениски ще се продават и в деня на концерта в клуб „Три Уши„, както и след това със заявка. Насреща сме за въпроси, както и за уговорки, ако някой иска по-големи количества.

(* имайте предвид, че размерите на тениските са от по-големия тип, същите са като миналогодишните ни)

И така, дами и господа, представяме ви новата щампа на Хангара:

  1. #1 написан от SAXON (преди 5 години)

    Ако са готови за 12.10.2014 – Концертът на NIGHT и DOMINATION е също добро място за продажба !

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото