DEF LEPPARD пускат своя бира

DefLeppard_CanАмериканската крафт пивоварна Elysian Brewing е сварила брандирана бира за британските хард-рок суперзвзди DEF LEPPARD. Тя се нарича “Def Leppard Pale” и представлява съчетание от знаменитите малцове на британското Ale и тайнственият хмел от Тихоокеанския Северо-Запад на САЩ.

“Def Leppard Pale” ще бъде представен за първи път пред публика по време на колосалното турне Def Leppard & Journey 2018 Tour

Бирата ще бъде пусната в продажба на 23 май по време на втория концерт от турнето, който ще се състои в зала “Times Union Center”, Олбъни, Ню Йорк. Оформлението на кенчето е един вид трибют към албума-крайъгълен камък за групата – „Hysteria“, който неотдавна навърши 30 години.

„То има отличен вкус – това е най-важното, което мога да ви кажа.“, е заявил вокалистът Joe Elliott в интервю за голяма американска музикална медия и е допълнил – „Нямаше да давам интервю за бира, ако не ми харесваше. За мен това е най-важното.“ Повече за бирата и какво е споделил Joe Elliott можете да прочетет тук.

Подробно за съдържанието на пивото можете да се информирате тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото