DECAPITATED са обвинени в групово изнасилване след концерт в САЩ

 Сагата около полските дет метъл машини DECAPITATED продължава да се развива. Както знаете, преди няколко дни всички членове на групата бяха арестувани след концерт в САЩ. Обвиненията, които бяха отправени срещу групата, гласяха че четиримата музиканти са отвлекли жена, която е посетила съвместния им концерт с THY ART IS MURDER. Без много да се бавят, поляците наеха адвокат, който излезе с официално изявление, твърдящо че монетата има две страни и жената си е тръгнала от събитието по собствена воля.

 Сега обаче, DECAPITATED са обвинени, че са изнасили гореспоменатата в банята на своя тур бус. Според официални документи, поляците са поканили жертвата и нейна приятелка на по питие. Показанията ѝ гласят, че е била доста развълнувана да се присъедини към тях, но не след дълго нещата са се развили по неочакван за нея начин. След преглед в болница е установено, че жената има следи от нараняване по тялото си. В момента тече проучване и в най-скоро време ще разберем колко достоверни са отправените обвинения. В хода на разследването са взети ДНК проби от DECAPITATED, но двама от тях са отказали да дадат такива. Музикантите твърдят, че са решили да купонясват след концерта и всичко, което се е случило е по желание на фенките, а накрая същите са си тръгнали с позитивна нагласа. Също така, поляците споделиха, че няма да правят повече изявления по случая, докато не се консултират с адвокат.

 Напомняме Ви, че на 24 януари очакваме DECAPITATED у нас заедно с KREATOR и DAGOBA. Събитието ще се състои в столичния клуб “Mixtape 5“ по покана на BGTSC. Предстои да разберем дали случаят ще бъде разрешен навреме, за да видим полските дет метъл машини у нас.
decapitatedband2017bw_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото