DECAPITATED, INCANTATION и NERVOSA с концерт през март

DECAPITATED, INCANTATION и NERVOSA ще гостуват у нас по покана на BGTSC на 14 март в столичния клуб „Микстейп 5“ с начало 19:30 часа. Концертът ще бъде открит от швейцарците Kassogtha. На този концерт DECAPITATED ще изпълнят легендарния си албум „Nihility“ така както е издаден в далечната 2002 година. Класиците INCANTATION ще ни изпробват вратовете, а NERVOSA най-после ще ни се представят с една от гордостите на нашата сцена Михаела Найденова! 

Предстои ни клубна фиеста, задължителна за всеки фен на екстремната музика!

Билети за концерта ще се продават от 10:00 часа на 8 декември, този петък, в мрежите на Ивентим Бг и Билет Бг. До 11 декември те ще са на атрактивната цена от 50 лева, а след това постепенно ще достигнат 65 лв. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 месеца)

    Ще е брутално събитие.
    Incantation мачкат…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото