DEATH ANGEL преиздават The Ultra-Violence

Ветераните от Сан Франциско DEATH ANGEL ще издадат отново своя дебютен албум ‘The Ultra-Violence‘ по случай 25 години от неговата поява и 10 години от изчерпването на тиража му. Дискът официално ще се появи на 6 юни, в 6:00 ч. ексклузивно на сайта на групата.

Китаристът Rob Cavestany казва:

Дигитално ремастериран, но не и променен, албумът звучи значително по-добре от оригинала, но запазва всяка частица от настроението, характера и чувствата, които вложихме в нашия първи запис.

Ние ще представим целия албум по време на предстоящото ни лятно турне в Европа. Може дори да добавим дати за други части на света … Ще видим …

 

Искрено се надявам да се насладите на този порив от миналото в духа на ‘old school’ траш звученето, чиято примитивна форма сме запазили от 1987 до 2012. Присъединете се към нас да отпразнуваме заедно 25 годишнината на ‘The Ultra-Violence’!

 

‘The Ultra-Violence’  track listing:

01. Thrashers (Cavestany, Dennis Pepa) (7:09)
02. Evil Priest (Cavestany, Osegueda) (4:53)
03. Voracious Souls (Cavestany, Osegueda) (5:39)
04. Kill As One (Cavestany) (4:57)
05. The Ultra-Violence (instrumental) (Cavestany, Dennis Pepa) (10:32)
06. Mistress Of Pain (Cavestany) (4:03)
07. Final Death (Cavestany) (6:02)
08. I.P.F.S. (Cavestany) (1:54)

DEATH ANGEL наскоро обедини силите си с SEPULTURA, KRISIUN и Havok за турне в Северна Америка.

Групата ще издаде и DVD, озаглавено ‘Thrashumentary’ , по-късно тази година.

Според изявления за пресата, ‘Thrashumentary’  ще съдържа изпълнения на живо и документални кадри. Режисьор на изданието е Tommy Jones (SOILWORK, KATAKLYSM) и е миксирано от Chris Clancy, The Studio. Филмът дава на зрителя един по-задълбочен поглед в едно от местата, където траш музиката най-дълго просъществува и се развива – San Francisco, Bay Area и от където са произлезли исторически траш групи като METALLICA, TESTAMENT и EXODUS.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото